Sociale ondernemers met een financieringsbehoefte

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Sociale ondernemers met een financieringsbehoefte

Heeft u als Sociaal Ondernemer een goed idee, initiatief of een extra investering nodig om bijv extra naaimachine aan te schaffen om iemand met een grote afstand tot de arbeidsmarkt weer een kans te geven, maar krijgt u de financiering niet rond bij de bank, dan kunnen wij wellicht wat voor u betekenen.

Spil Intermediair financiert goede initiatieven die impact kunnen creëren.
Wel hebben wij een aantal voorwaarden waar u als Sociaal Ondernemer en het plan aan moeten voldoen.
Zo moet u als Sociaal Ondernemer werken met de Code Sociaal Ondernemen, een PSO accreditatie hebben of van uw gemeente een goede referentie hebben gekregen (dit zullen wij navragen) en hebben wij voor de plannen ook diverse voorwaarden, deze kunt u vinden bij Aanvraag indienen.

Als uw aanvraag voldoet aan de voorwaarden en onze focus zullen wij uw aanvraag in behandeling nemen.
Zodra uw aanvraag in behandeling wordt genomen zal er door middel van een grondige analyse worden gemaakt en zal er met u een afspraak worden gemaakt om de vervolg stappen te bespreken.
Mocht uw aanvraag niet in behandeling worden genomen, dan hoort u dat uiteraard ook van ons,  met een toelichting waarom wij dit besluit hebben genomen.
Als uw initiatief in de uitvoering gaat zullen wij tussentijds met u evalueren, evt bijsturen waar nodig en als afsluiting zal er een rechtmatigheid en doelmatigheid audit worden uitgevoerd waar ook word gekeken naar de impact (impactmeting).

https://spil-intermediair.nl/wp-content/uploads/2020/08/fluid_hero_03.jpg